blocks_image
Aveti un site dar nu aveti vizitatori?
Odata ce un site este lansat pe internet nu va puteti astepta ca vizitatorii sa stie despre site-ul dvs. Majoritatea vizitatorilor vor veni daca va gasesc site-ul pe Google atunci cand cauta anumite cuvinte cheie care apar si in site-ul dvs.
blocks_image
Vreti sa fiti pe primul loc in Google?
Atunci aveti nevoie de SEO- Search Egine Optimization (Optimizarea pentru motoare de cautare). SEO nu este o stiinta exacta si multi o considera o arta. Niciun expert SEO nu va poate garanta ajungerea pe prima pagina sau pe prima pozitie intr-un timp foarte scurt. Cei care va garanteaza sunt fie sarlatani fie nu au experienta.
SEO este un proces de lunga durata ce trebuie efectuat cu consecventa. In functie de concurenta si competita pe anumite  cuvinte cheie poate dura chiar si un an de zile pentru a ajunge pe prima pagina. Daca insa competitia este slaba, site-ul dvs poate ajunge chiar pe prima pozitie in doar cateva luni.
In ce consta, de fapt, SEO?
blocks_image
blocks_image
blocks_image
Alegerea unor cuvinte si expresii cheie relevante pentru site-ul dvs si pentru publicul tinta. Spre exemplu daca aveti o firma de traduceri in Ploiesti, cuvintele cheie pot fi "traduceri ploiesti", "traduceri legalizate Ploiesti" ,"traduceri autorizate Ploiesti", "traduceri engleza Ploiesti". Se tine cont de asemenea de nivelul concurentei si se aleg cuvintele cheie cele mai accesibile.
Optimizare ON-site pentru cuvintele cheie alese. Fiecare pagina a site-ului dvs poate fi optimizata pentru un cuvant cheie diferit. Optimizarea on-site se refera la optimizarea titlului, numele paginilor, numele domeniului (adresa web), optimizarea structurii site-ului, densitatea de aparitie in continutul site-ului a cuvintelor cheie, plasarea optima a cuvintelor cheie .
Optimizarea OFF-site se referea la obtinerea de link-uri de calitate de pe alte site-uri catre site-ul dvs. Pentru un efect cat mai mare asupra pozitionarii in rezultatele Google, aceste link-uri care vin catre site-ul dvs trebuie sa vina de la site-uri cat mai cunoscute ( cu autoritate cat mai mare) si dintr-un domeniu cat mai apropiat de cel al site-ului dvs. Un site puternic in ochii Google care are un link catre site-ul dvs, cedeaza din acea putere site-ului dvs. Cu cat site-ul dvs este mai puterinc cu atat se va pozitiona mai sus in rezultate.
blocks_image
Cum se obtin aceste link-uri? Se obtin prin Inscrierea in directoare web gratuite si platite, romanesti si internationale, comunicate de presa, comentarii pe bloguri/forumuri, advertoriale in bloguri ( posturi platite pe bloguri), prin schimb de link-uri cu alte site-uri sau prin cumpararea efectiva de link-uri.
Ce garantie aveti daca apelati la SideWalk Design pentru SEO?
  • Nu platiti nimic inainte, ci doar in functie de rezultate ( verifica pagina Preturi SEO)
  • Alegem impreuna cele mai bune cuvinte cheie, in functie de competitie
  • Eforturile SEO sunt sustinute de copywriting si de un continut de calitate, bogat în informatii utile vizitatorilor 
  • Respectam politica Google in materie de optimizare si SPAM, pentru ca site-ul dvs sa nu aibe de suferit penalizari
  • Procesul de SEO se adapteaza in permanenta in functie de rezultatate
blocks_image