Procesul de branding este fundatia marketingului si nu trebuie sa lipseasca dintr-o strategie de business. Valoarea unui brand  reprezinta pentru piata promisiunea ca produsul sau serviciul dvs este unic si indeplineste cel mai bine nevoile clientilor.
blocks_image
Acest proces incepe cu o prezentare clara a mesajului dvs - verbal si vizual. Trebuie sa va diferentiati de concurenta si sa fiti memorabil! Pentru un brand puternic trebuie sa gasiti acele lucruri despre mesaj si compania dvs de care piata si media este interesata.
blocks_image
Sidewalk Desing va poate asista in definirea misiunii si obiectivelor dvs. Va vom ajuta sa va transpuneti personalitatea si expertiza in imagini. Identitata va fi adaptata exigentelor si obiectivele de business ale companiei dvs.

 Crearea unei identităţi vizuale  presupune ca  simbolurile, fonturile, culorile şi stilurile de design folosite sa fie clare, unice, in armonie cu valorile companiei si sa asigure cu usurinta indentificarea marcii.

Conceperea identitatii vizuale consta in: 
  • designul logo-ului (siglei)
  • crearea sloganului
  • designul cartilor de vizita
  • design-ul antetelor pentru scrisori, mail-uri, plicuri

Daca nu v-ati gandit pana acum sa investiti in imaginea firmei dvs, sau simtiti nevoia de revitalizare a imaginii datorita notorietatii scazute sau calitatii grafice slabe, SideWalk Design  va promite o executie de exceptie la cele mai avantajoase preturi.